Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: Jsou mlčení, která lichotí i odsuzují více než nejplamennější slova.

Touha ucítit přitažlivou vůni dechu,
která trvá a udržuje se jak
čerstvá voda v lesním mechu.

Jen na chvíli smět ucítit doušek z této vůně,
jako když kapka rosy stéká po listu svůdně.

Touha uslyšet ten melodický hlas,
vyzařující příjemné teplo a pak
chvějící se mráz.

Touha moci uvidět hluboko dovnitř,
jako vlna mušli v průzračném moři.

Touha dotknout se jen prsty tak jemně,
jako plížící se šelma - opatrně.

Touha ochutnat tu příchuť sladkou,
která provází poutí romantickou.
Poznat jak chutná zakázané ovoce
a vnímat ho všemi smysly horoucně.
Autor Any 4, 20.06.2010
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, mida, Avery, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zakázané ovoce nejlíp chutná...ST

20.06.2010 18:35:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel