Pro jedno kvítí, slunce nesvítí.Nová Láska jistě příjde, možná je již na cestě k Tobě. ST.
06.07.2010 08:30:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Ten bravurní začátek s kytarou a barem mi připomněl mé nedávné literární hledání inspirace :-)))ST
26.06.2010 10:50:00 | ilona
Mallerick: do melodie to zapadat mělo, poslouchala jsem tu písničku snad tisíckrát dokola a najednou mi hlavou létala další slova..
24.06.2010 17:08:00 | Jamesow
Krásně mi to zapadá do Jarkovi melodie. A pěkné, jen na ty omšelé "sliby - chyby" jsem se zakabonil. Nicméně předpokládám, že to bylo psané tak trochu slamově v rychlosti a to se pak leccos odpouští.
20.06.2010 23:47:00 | Mallerick