Osud v dlani
Anotace: každá máme napsaná ve svých rukou, ale málokdy ho rukama zadržíme....
Čára s čárou kříží se,
linka linku protíná.
Co za časy nám blíží se,
každá z nich nám povídá
Čára života či čára ctnosti,
přinesou strasti či radosti?
Jen věštkyně vidí naň,
na osud, co skrývá naše dlaň.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (0)