Za okny padají kapky deště
Anotace: Psáno z touhy po jedné slečně
Za okny padají kapky deště,
v tom někdo na kliku sáh.
Ve dveřích stojíš a oči klopíš,
sleduji tvoji tvář…
Za okny padají kapky deště,
den noční oponu stáh.
Pán Bůh dnes rozhodil po kraji touhu,
ty vlasy na polštář…
Za okny padají kapky deště,
i tak je celý svět náš.
Ke mně se tulíš, trochu se bojíš,
chceš aby bouřka skončila…
Přestal jsem vnímat kapky deště,
když se naše ústa setkala.
V básničce zůstane nedopsáno,
jak vlastně bouřka skončila.
Komentáře (2)
Komentujících (2)