Vyznání X
Anotace: stále pro tu jedinou, která si to nikdy nepřečte...
Když miluješ a láska není pro tebe,
když žiješ a život není tvůj,
vzpomeň srdce na útesu u moře,
jen sedí a samo dívá se na západ, na hladinu.
Když oči skrz slzy už nevidí,
když po zádech cítíváš mravenčení,
to nepokojné ruce běhají ti po těle,
v myšlenkách i v skutečnosti o to děsivější.
Vzpomeň na oběť beránka,
za dobro slov ušlechtilých,
když na andělům padají křídla,
místo života, láska nekonečná…
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Míša, ilona, hypertenze, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)