Píšu tu dopis
ty skromný řádky,
že chci Ti toho
tolik říct
A vlastně
kromě dlaní,
nepřečteš si
vůbec nic
Když v záplavě
slzí
sečtu všechno
co mě bolí
svírá a mrzí
Tak potom
ústa jsou němá
-V lásce
vyčítat
se nemá-
***
Tak jen po stěnách
píšu Ti řádky
který snad
nebudeš číst
Ať škrtneme
co bylo
a psát začneme
na nový list-
Láska,to je fluydum
Láska,to je jas
Láska,potiahne nás ku dnu
potiahne nielen nás...
18.10.2010 12:31:00 | džemo
Veru, nádherně podané, pro mě hodně dojemné a slzu mám na krajíčku, trošku se stydím... ST! a více slůvek netřeba dodávat.
12.10.2010 08:04:00 | NikitaNikaT.