Come on..
Anotace: .. check it out!
Come on, come on, check it out, yeah!
vo sne možnosť nebyť out je
sen aj s výhrou podel sa preč
zo snov cvok si, snami sa lieč
liečivý sen snívaj s kým chceš
zázračný liek máš, chlad ním rieš
ráno slzy vrú spopod rias
už nie zo sna, nedaj sa zmiasť
nech odtečú do hviezd za snom
výhry vo snách skončia sa dňom
noc našťastie skúpa na sny
nie je.. míňa sa deň jasný
príde noc, zas vyhrať Ťa smiem
ako?.. každú noc?.. čo ja viem?
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, zelená víla, hašlerka, sophia92, CULIKATÁ, Květka Š., nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)