Proč mi dáváte falešnou naděj
Anotace: Nežli žít půl roku ve falešné naději, to mě raději řekni do očí narovinu upřímnou pravdu....
To, co se děje bolí moc,
Pláču celý den i noc,
Ty, chodíš s jinou, lásku hledáš,
Na mě se ani nepodíváš,
Já ti dala všechno najevo,
Všechno o tom víš,
Nic mi nepovíš,
Trápí mě to moc,
slz proteklo nespočet,
Myšlenek k tobě padlo hodně, pocit bezmoci je silnější,
Jsem úplně v prdeli, srdce bolí,
rozum prosí, dej mi šanci,
Na jednu stranu je mi tě líto,
Všichni to vědí, on ti to někdo poví.
Ty si tohle nezasloužíš,
Tohle ne, ty ne!!!!
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, 4LJFilip
Komentáře (2)
Komentujících (2)