Co pro mě znamenáš
Anotace: Taková jedna obyčejná
Miluji tě strašně moc,
Chci tě líbat celou noc
Když se podívám na nebe,
Vzpomenu si na tebe,
Když ráno vstávám,
Na tebe vzpomínám,
Seš moe droga, seš můj chlast,
Jsi prostě moe slast,
Seš moe láska veliká,
Seš moe slunečnice rozkvetlá,
Seš moe voda k životu potřebná,
Seš moe světlo,
Miluji tě zlato….
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka., 4LJFilip
Komentáře (0)