Navždy
Já jsem tvá a ty jsi můj,
Já s tebou pořád budu,
Tak počkej chvíli. Stůj!
Bez tebe ztrácím pevnou půdu
Pod nohama.
Nenech mě stát samou,
Vždyť svět je krutý hodně
A všichni mě jen klamou,
Chci být věrná jenom tobě
Navždy…
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Sweet KiWi, CULIKATÁ
Komentáře (0)