Jsi s ní

Jsi s ní

Anotace: Není to zklamání, vím to od začátku, jen netuším, zda-li to někdy bude jiné. Ale asi ne... pro všechny dívky, které čekají na nemožné...

Jsi s ní

Jsi s ní,
s tou, kterou nevnímáš,
když si se mnou povídáš.
Jsi s ní,
s tou, na kterou jed liješ,
když zrovna z mé žíly piješ.
Jsi s ní,
a i když se mnou být chceš,
zrovna ji opustit nedokážeš.

Tak mi řekni, jak ti věřit,
když ani sám nevíš, co chceš.
Nebo snad jen jistotu potřebuješ?
Jenže v tomto se s ní nechci měřit.

Jsi s ní,
s tou, která ledoví jak v zimě,
jenže ty stále dobíráš si mě.
Jsi s ní,
s tou, kterou prý neřešíš
a jestli tím trpí netušíš.
Jsi s ní
a říkáš, že se nic nedoví,
že i její láska jiné loví.

Tak mi řekni, na co čekáš,
jestliže ji nemiluješ?
Co ty víš, jestli nechybuješ,
když v mysli si přede mnou klekáš?

Jsi s ní
a opustit se ji nechystáš,
tak se připrav, že se nachytáš.
Jsi s ní,
ale o mně přemýšlíš,
na to, co chci já, však nemyslíš.
Jsi s ní,
ale já tvá náhrada nechci být,
nechci tě takto ráda mít.

Tak mi řekni, co uděláš,
až tě city přemohou?
Pořád žiji pod vesmírnou oblohou,
takže zvaž, koho vedle sebe máš.
Autor Juřinka, 21.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sisinka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel