Nechci tebe
Anotace: Nechci tebe, tvoje peníze sem chtěla.
Nechci tebe,
tvoje peníze sem chtěla.
Nechci tebe,
o tvé smrti sem snila.
Nechci tebe,
chci konečně žít, jak každá žila.
Nechci tebe,
kdysi sem tě vážně milovala..
Nechci znát odpověď, jen se ptám, jestli mě ještě pořád doopravdy miluješ...
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: mida
Komentáře (0)