Čekání
Na kapesníku si udělám uzel
aby si mě brzo sám našel
Osud co skrývá tajemství
doteky,sny o dětství...
V šálku od kafe nechám lžičku
budu chtít jen na malou chviličku
snít o dvou neznámých,co chtějí
bosí chodit po stráních...
Na talíři nechám zmuchlaný ubrousek
na něm vzkaz, že s Tebou jsem
Sama a v tiché místnosti,čekající
na hosty.S dárkem a s rudou růží
voňavé myšlenky co tíží...
Skleničku plnou od vína,převrhnu
si do klína.Rtěnkou obtisknu své
rty.Jsi na řadě...teď Ty...
Přečteno 444x
Tipy 31
Poslední tipující: Giginka, CORONATION, STIMPRE, sobý hnusec, CULIKATÁ, bobi bobie, Niky88, Psavec, jethullfan, Chico1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)