Modroočka
Anotace: Pro FadedLightBluePink.
V modrém jezeře
sleduji tvé vlasy
které kolem tebe tančí
zlaté slunce na nebi
andělem jsi na zemi
vůně léta kolem nás
času kdy se nikam nespěchá
divokost a vášeň
vítězí nad rozumem
ležíš vedle mě na břehu řeky
tiskneš se k mému tělu
slyším tlukot tvého srdce
vidím jen tvé jedno očko
druhé je skryto
za zlatým pramenem
vanilkových vlasů
má modroočko.
Přečteno 423x
Tipy 28
Poslední tipující: Isquieasuus, Stoneman, dream in emptiness, zelená víla, Laivindia, hermiona_black, Sýkorka07, Lissa, Psavec, Dota Slunská, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)