zapřáhnu měsíc do postroje
Zapřáhnu Měsíc do postroje
noc rychleji se povleče
Do studny až odteče
bude ráno zase tvoje
Tma tvým očím nesluší
Potřebují oblohu
a tu ti lásko pomohou
snést má křídla muší
Zapřáhnu Měsíc do postroje
V noci totiž netopýr létá
a já bych chtěl s tebou vzlétat
ještě tisíc vteřin ty jepice moje
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: prync, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Jožin z Moravy, Romana Šamanka Ladyloba, René Vulkán, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)