Anotace: Jednou kdysi někdo řekl, že tanec je jako modlitba nohou.
Já dokonce moc, hrozně moc děkuju ještě jednou, že se Ti moje tvorba tolik líbí. :-))
Tvou velice oceňuji pro její osobitost a nápaditost. Je z ní vidět, že jsi opravdu v životě už mnohé prožila a neseš si některá břemena stále s sebou.
13.07.2010 14:55:00 | Amable seňor Marek
Děkuju děkuju děkuju a ještě jednou děkuju, nevím co více už říct! :-)
23.06.2010 09:18:00 | Amable seňor Marek
Krásně napsané,nádherná modlitba nohou i anotace je pěkná...zajímavé takže zasloužený ST! básníku! čauky!
22.06.2010 20:36:00 | xoxoxo
Hihi, píšu tak, jak píše sám můj život. Takže tomu je přizpůsobeno i moje tempo. :-) Ale teď přes léto se jistě pokusím o častější tvorbu. :-) Tak snad bude min. stejně úspěšná, jako byla doposud!
Děkuji ti hrozně moc za všechno! :-) Stala jsi se už moji pravidelnou čtenářkou jak jsem si všiml a hrozně moc si toho vážím! :-)
Taky tvoji tvorbu moc rád čtu! Palec nahoru! :-) Líbí líbí líbí! :-)
22.06.2010 19:24:00 | Amable seňor Marek
Pěkně píšeš,hezky se Tvé verše čtou a rýmy paráda.Líbí-pokračuj a piš častěji.
22.06.2010 16:28:00 | CULIKATÁ