Jsi...
Anotace: trocha romantiky
Jsi ten kdo mi bere dech,
a každou noc vidím Tě ve svých snech.
Někdy se dívám,jindy schovávám,
a sním jak rtůž ze rtů Ti slíbávám.
Jsi můj obraz anděla,
a pírka z křídel do oken mi vletěla.
Jen se dotknout,pohladit,
a nesmět se přitom prozradit.
Jsi druhá polovina mého srdce,
a já hraju roli pouhého pěšce.
Nespím...bloudím...
a po lásce Tvé tu soužím.
Jsi to kouzlo všedního dne,
a píseň skládám tu pro Tebe.
Utápím se v horečce,
v zamilované úsečce.
Jsi má půvabná víla,
co život do mě vlila.
Natrhám Ti kytici heřmánků,
za úsvitu nadýchaných červánků.
Jsi vítr co bouří tu hladiny oceánů,
a vlasy Ti voní po hrstce tymiánu.
Mám chuť sevřít Tě v náručí,
a s tebou uvěznit se v té obruči.
Jsi přístav naděje,
kam ta touha mě povede ?
Z máků upletu Ti rudý šál,
v očích plamínek tiše Ti hrál.
Jsi ten koho mám rád,
o Tebe budu se prát.
S Tebou chci hvězdy sledovat,
a Tebe chci milovat.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)