Vzdálená na dosah
Toulám se sny
a jen tak si pískám
avšak ne pro radost
a ptám se kdy
kdy si Tě získám
a s Tebou svou zralost.
Bloudím si životem
složeným ze vzpomínek
náruč mám prázdnou
hádám se s šepotem
že prý jsem blázínek
co Tě dělá štastnou.
Umírám na touhu
touhu být milován
schovaný v osách
v naivním rouchu
kde nebudeš taková
vzdálená na dosah..
Přečteno 388x
Tipy 16
Poslední tipující: PPetrushka, Isquieasuus, angelicek, al-pacino, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, carodejka, ajlonka
Komentáře (5)
Komentujících (5)