Jít spát
Anotace: Když jde velký kluk spát.
Lovím v textu dvě slova,
v smsce,stále a znova.
Tvoji fotku tisknu k hrudi,
Kolik k Tobě pluje lodí?
Noc s nádechem přemýšlení,
nadechnu se,
nic v tom není.
Ponořit se do vzpomínek,
Ríšo, Ty jsi ale snílek!
Ticho.
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, al-pacino
Komentáře (0)