Nepravý
Anotace: Někdy na tom zase tolik nezáleží...
Co se stalo s milou tváří,
kterou přes den nosíš.
Proč má slova všechno maří,
a proč nikdy neprosíš?
Snad déle čekati,
prospělo by vztahu.
Nechtěla jsem však meškati,
svou duši dala bych i vrahu...
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, al-pacino
Komentáře (0)