lehat si
na prázdné lože
je jak lehat si
na ostré nože
..
Tvou bolest znám
sílu posílám
=)
27.08.2010 10:11:00 | dream in emptiness
v doprovodu..
hudby..toho snehu..
myslel na lasku..
touzil..
chtel prozit opet nehu..
s tou co odval snih k zapomeni..
jeste to zebe..
a srdce
z ledu preci neni..
zas prijde jaro .o)
01.07.2010 13:13:00 | Bean
Smutek brzy odejde, je to poučení pro příště, že ne každá krása je to, co je ve vztahu potřeba. Řiď se srdcem, zrakem.
24.06.2010 10:46:00 | hypertenze