SlovoLáska
Anotace: TeKSt mé nové písně
Až si uvědomím
Že sám sobě pod nohy kameny si hážu
Přijdu za tebou
A ty že mám jít pryč
Ach, lásko na povel zapomenout nedokážu
City se jen tak nevyklepou
To už mi raději, podejte
Lopatu, lano a rýč
Ref.
Zmateně bloudím
Po svém těle
Litry krve proudí
Smutně a osaměle
Z vzpomínek střepy
Mě do srdce bodaj
Hluchý a slepý
Ptám se, co dál?
Co dál….
Recitav.
„
Láska je slovo
A slova jsou ošidná
Tak už nech, chlapče toho
Ona není jediná“
Až budu na dně
Jako pták, tak ladně
Vyletím vzhůru
A třeba ještě dále
Až budeš prosit,“nechoď, hlaď mně
Změníš se v můru
Za skleněným regálem
V stavu nestálééém….
Ref.
Zmateně bloudím
Po svém těle
Litry krve proudí
Smutně a osaměle
Z vzpomínek střepy
Mě do srdce bodaj
Hluchý a slepý
Ptám se, co dál?
Co dál….
Přečteno 518x
Tipy 26
Poslední tipující: střelkyně1, Airen, Gabrielle, ta.cupka., Radek.oslov.Šafárik, Janetee, jozífek, Vlk v rouše, carodejka, al-pacino, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)