Tak kde je láska?
Tak kde je ta vášeň žhavá,
Kde je ten neomylný cit?
Kde ukrývá se láska pravá,
Proč nemůžu ji nikdy mít?
Na co je mi
Číst si o ní?
Proč jen v knížkách citem plane
Dívenka co spíná dlaně?
Vždyť každý z nás chce zažít chvíli,
Kdy svět není jen černobílý.
Romeo a Julie – takhle láska vypadá,
U tohoto příběhu mě pak často napadá,
Že láska jako plachý květ
kvete jednou za sto let…
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, Psavec, Mates.21, Niky88, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)