Anotace: Co jsem schopen udělat kvůli neopětované lásce. (napsáno v noci 22. 11. 2005)
Je ti již opuštěno...svůj věk mám ráda,jen kasty mi vadí i pro jiné případy...Ať žije léto.... užívej volna,budeš -li nějaké míti... :) a piš,ať mám co číst :)
30.06.2006 13:44:00 | Ayla