Láska
Anotace: Krátká,né zrovna povedená,ale myslím,že aj slabé kousky sem patří,aby vyniklo skutečné umění slovomágů,musí být děl opačných,které mají do dokonalosti dost daleko
Spravedlnosti na světě není..
Je jen strach,láska,utrpení..
A láska používá nejhorších zbraní
Je třeba zaútočit na ní.
Nenápadně,zezadu..
Podříznout jí za zradu.
Kolikrát jí věřim chceme...
Za důvěru jen bolest dostaneme..
Láska je sadista,srdcí vrah..
Je to potvora z které je potřeba mít strach..
Chcu dostat city ze svého žití..
Než i mě její sítě chytí
Přečteno 438x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Psavec, Isquieasuus, Mates.21, Danah, Niky88, CULIKATÁ, wendy.poezie
Komentáře (5)
Komentujících (5)