Moc krásná báseň a s tím veršem nemám problém. Naopak, zdá se mi perfektně rytmická. Moc líbííí:)
30.12.2005 17:13:00 | Zdeňka
Souhlasila bych s Jardou,co se týče verše,,zima nepočká".Přesto se mi zdá téměř dokonalá a nevěřím,že mě tu dneska uchvátí něco ještě víc:-)
30.12.2005 15:46:00 | Cizinka
Přeju brzský návrat té Tvé "vlašťovky" a spoustu slunečných dnů, neb zima opravdu nepočká a za chvíli tu možná bude jaro a s nim veselejší pocity a více radosti ze života, tak ať čás návratů netrvá dlouho:-)
30.12.2005 14:34:00 | grázlík
Taky líbí...já mám svou lásku na dosah,přesto se ji smím dotknout jen občas..
30.12.2005 09:35:00 | Cinderella