Křídou
Anotace: myšlenky horké noci
Křídou
V myšlence na dvě neskutečné noci
vidím tebe, mě a neslábnoucí pocit.
Touha ryzí jak kapky rtuti
a každý dotek tvůj mě nutí
vyhnat z oken svítání
a získat noci doznání.
Pak ráno napíšu ti křídou na tělo
že chci, aby se zas setmělo
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)