Z noci den...
Anotace: ... a ze dne noc
Kdy můj den promění se v světlo,
kdy život změní se a nebude jen tak -
aby se neřeklo.
Kdy lidi uvidí tvář za mou maskou,
a kdy si uvědomíš, že neopíjím se -
a už vůbec ne láskou.
Měla bych začít já, chovat se jako člověk,
jenže jak jde to, když můj cit zasekl se -
dříve než začal středověk.
Dlouho hledala jsem toho -
jenž cítit mě naučí,
a pak najdu tebe a tvůj cit je stejný -
nijačí.
Někdy by bylo pěkné potkat někoho,
komu by záleželo, co se stane.
Někoho, kdo jen nedoufá,
že všechno zlé vítr odvane...
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)