Nevěsta
Anotace: Tak takhle tedy rozhodně nehodlám skončit
Dívala se z okna,nebe zase pláče..
Srdce jí krvácí,připravte fáče.
A i lékař už je na cestě
Jede zalepit srdce nevěstě.
Nehnutě tam ona leží..
Všem přítomným mráz po zádech běží.
Nedýchá,jen slzy hladí její líc..
Za to,že chtěla všechno,nemá nic.
Leží tu sama před oltářem..
Za to,že chtěla žíti s lhářem.
Ženich se něke na útěku nachází.
Ona zemřela na zlomené srdce,v nebi se sama prochází..
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: Dračičák, Divoženka1, Sýkorka07, J.U. Ray, Eru Alonnar, Psavec, Isquieasuus, Do Ga, Skalsky Pavel, ta.cupka., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)