Pomalý jed

Pomalý jed

Anotace: Muž z lásky vyčítá druhému muži chyby, které jej nejvíce mrzí. I tak mu to je asi zbytečné.

Je to pomalý jed,
co v mých žilách teče.
Proč ten čas bez tebe
tak dlouho se vleče.

K myšlenkám na tebe
jenom se nevracet!
Bych já se ze sebe
musel jít pozvracet!

Dnes svršek krásný
na sobě jsi měl.
Jen ti jej sundat...
sundat bych jej chtěl!

Ta barva jest smíchána,
z červených odstínů.
A tvé rtíky jemné,
jak z malých rubínů.

I na skále seděti,
jenom tak sám.
Na tebe mysleti...
Já srdce ti dám.

Vím, nemáš kapsičku,
místečko pro srdce mé.
Já v tobě se utápím,
Sakra!
Tak si to řekněme!

Ty jsi tak slepý!
Mé tajemství nevidíš.
Mi pomoc nenabídneš,
však ostatním poradíš!

Kolikrát měli jsme
sejít se spolu?
Ale tys nemohl.
A jel si domů.

Pak srdce mé plakalo,
když jsi byl s jinými.
A stále se oháníš
jen řečmi planými.
Autor Psychicky.labilni, 24.06.2010
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: H.e.ll., 4LJFilip, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Jeněcovevzduchukrásného, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí