Tak , ta skratková básenka je moc povedená .
V několika slovech je vyjádřený tak bohatý děj .
Prostě Jani umíš . Zdraví Jirka
10.07.2010 15:25:00 | kavec
umělec duše, tváří se hluše
a pak nám srdce udělá buch, buch, buch,
umělec klopýtl nebo to byl jen duch...
29.06.2010 17:00:00 | BARBYE
Stačí málo říct
tomu, neznámému
tak málo stačí
pro potěchu
jen tak málo...
ST.Krásné, citlivé vyjádření.
27.06.2010 21:04:00 | Paulín
...tak už to chodí, že život někdy bolí a člověk si musí sáhnout až na dno své duše...však zase přijdou chvíle, kdy pocity štěstí budou až hmatatelné...uvidíš!!!
26.06.2010 13:33:00 | Lota