Anotace: tahle básnička je pro člověka, kterého jsem zamilovaná ale on do mě ne.
Je to těžký posuzovat, když se z citu vyznáš je to špatný, když se nevyznáš zas to tíží Tebe, nezbývá než jít dál, ač bolest v srdci zebe. Přeji hodně sluníčka a nalezení vhodné síly, která by tu Tvou lásku dovedla k cíli. Člověku se hodně uleví, když z hlavy pustí neopětované city, možná si říkáš, že se mi to mluví, ale nedávno jsem byla a ještě se léčím ze situace v níž teď si Ty. Tak přeju ať se Ti to jak si přeješ podaří a po zimě zas přijde předjaří:-)
30.12.2005 14:20:00 | grázlík