Fyzika..
Fyzika snů není exaktní věda
prašť jako uhoď
stejně se pochopit v tom smyslu nedá
že nemá důvod
na existenci zde v reálném světě
když ji žít nelze
kdo tady IQ se sněním si plete?
za zmyslů meze
praktiků z bód já se pouštím jak smyslu
zbaven dočista
nemaje právě teď choutky těch syslů
- hasta la vista
s fyzickým tělem svým ve snech se ztrácím
najdu Tě snadno
do reálu se pak bez Tebe vracím
s fyzicky vadnou
představou Tvé lásky, spadlé jak z nebe
uprostřed noci
takhle se zasním, ať poznám Tě lépe..
(takhle sní cvoci)
Přečteno 316x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, isisleo, Holis, hašlerka, Psavec, Mbonita, Jiná, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)