Sen?
Anotace: jak krásně se sní o dokonalosti
Jako na hedvábných nitkách v prostoru světa,
visí si štěstí samo i dál.
Kéž bych i já, k němu si vzlétla,
kdyby se celý den semnou jen smál.
Ten, kdo mě pohledem dostane do kolen.
Ten, kdo je semnou dnem i nocí spokojen.
Něžně mi do dlaně vloží tu svou,
s citem a láskou mě provede tmou.
Přes stříbřitou trávu mě ponese v náručí,
hebkými prsty slzy mi usuší.
Do nebe vydláždí mi cestu svou láskou,
nebude se skrývat za cizí zlou maskou.
Již jsem vám řekla co můžu chtít,
nutno však dodat: "JEN O TOM SNÍT"
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, zelená víla, Psavec, Satha, CULIKATÁ, Iv, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)