očima
Anotace: ... slíbávaná ...
.
očima
pospícháš
a zdáš se
němá vysmát
všem stínům
hledám tě
i tvá slova
rozházená
pod vraty
do stínů
nejen proto
nemám tě
ve dlaních
má drahá
ze stínu
přicházíš
vzdávat se
svým rytmům
v nesnázích
a ve stínech pod očima
slíbávám ti zase kapky
zbytečně přesolené
všemi tvými
kuchaři
až do
dna
.
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, Bíša, Malá Lucije, hašlerka, Psavec, Mbonita, nývlt, labuť, spare
Komentáře (4)
Komentujících (4)