Zahalena rouškou noci
Anotace: Poslední dobou stále myslím jen na ni, a nic se na tom nezmění ...
Sbírka:
Cesta ke štěstí
Stojím naproti tobě a do očí ti hledím,
Jen kolena se mi ne a ne přestat klepat,
Po tváři tě něžně hladím,
A mysl má tě nepřestává hledat.
Tvůj úžasný smích a tvé krásné oči,
Má touha po tvém úsměvu,
Nepřestávám o tobě snít a svět se mi točí,
Stále sním jen o tvém pohledu.
Život bez tebe mě vůbec nebaví,
Stále na tebe jen myslím a po tobě toužím,
Čekám až mi o tobě sen zase něco poví,
Každou noc svými myšlenkami kolem tebe kroužím.
Stýská se mi !!!
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Mraveneček, Luca Steavens
Komentáře (1)
Komentujících (1)