promiň
V dlani pramínek tvých vlasů
A klíč od tvých dveří.
Konec dobrých časů
Škoda,že mi nevěříš.
Ty víš,že to bolí.
Držím fotku s tvojí tváří.
Udělal bych cokoliv,
sbohem ať se ti daří
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Luca Steavens, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)