Skrývám vzkazy psané spánkem.
Anotace: chci Ti toho tolik říci....
Stačí místo slov jen vzplanutí,
labutí perutí křídel mávnutí,
a polibek při západu slunce,
odraz měsíce ve studánce.
Skrývám vzkazy psané spánkem,
hladit vlasy nechám si vánkem.
Moje psaní snad včas Ti doletí,
doufám, že snad ještě tohle století!
„Chci Ti jen říci, že jsi má touha,
v deštivém životě šťastná duha.
Že já i mé srdce patříme jen Tobě!
Už nechci lásku nosit jen v sobě!
Píšu Ti, že Ti chci jen řící,
svou vlastní definici.
Píšu Ti, protože mě trápí láska,
vedle Tebe se cítím, jako kráska.
To jak se mě dotýkáš,
pohledem vyslíkáš,
mě dělá krásnou
a Tebou chtěnou!“
Přečteno 428x
Tipy 16
Poslední tipující: Mates.21, Bíša, Xebeche, Psavec, Sisinka, Luca Steavens, Květka Š., CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, ta.cupka., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)