Anotace: každý večer se mnou a přitom na míle daleko - (ten polštář jsem Ti nepřevlekla již 3 měsíce)
Tvá slůvka já plně chápu a víš co... také to občas mám podobně, jen to není tři měsíce, ale jen pár dnů... nepovlékám polštář, když miláček zanechá své stopy v něm, třebas např. vůni po holení, to je potem krásné spaní... jako by byl právě vedle mě, se mnou ST!
24.07.2010 22:15:00 | NikitaNikaT.
Tak šup,šup,pospěš si-honém,už je léto,honém do reality s láskou:)).Hodně štěstí s culíkama:))
27.06.2010 10:10:00 | CULIKATÁ
Zajímavý vyjádření a jestli jsou to tvoje pocity tak vše nejlepší do dalších krásných dnů
27.06.2010 10:04:00 | Luca Steavens