Anotace: Konečně štastná
Přeji Ti aby láska v tobě zůstala,
proti všemu špatnému povstala.
fakt nádhera...
27.06.2010 19:55:00 | Luca Steavens
Děkuji Ti lásko
Ty má plavovlásko
S očima která snad vzala moři modř
Miluji Tě moc
27.06.2010 18:12:00 | Jacob P. Verlaine
Love na šťastné konce,
přeji Ti ty lásky zvonce,
ať Vám nikdy neuhasne,
dej jí hodně vody a slunka
aby byla nejšťastnější kytka;)
27.06.2010 18:10:00 | ta.cupka.