Boty a ty
Anotace: o mém prapodivném hledání lásky...
Hledám tě...
Zakopávám, ničím si boty
Budou na nich oděrky
Co je důležitější?
Neodepisuješ...
Už se poškrábaly
a přitom tě hledám
ničím si boty
Neodpovídáš...
možná
jsi v těch dírách
co na nich zůstaly
Hledám každou jizvu
bude jich hodně
Snad musím běžet
před nezvyklou zoufalostí?
nenacházím...
...odpověď?
Našel jsem tě,
jinou než dřív
Boty zůstaly
přes svou marnivost
nebyly důležitější
než ty...
Hledám tě, ničím si boty...
klopýtám
hledám v botech...
díry...
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Descardea
Komentáře (0)