V Křečích
Anotace: bolestné vyznání
Svíjím se v křečích z bolesti srdce
Pálí mě myslet na kvetoucí žal
Necítím tělo, krev protéká prudce,
nevím jak s bolestí vykročím dál
Vroucí voda stéká dolů,
cestou pálí duši mou
Pláč mi hojí rány bolů,
oči, ústa silně řvou
Shoďte vrazi masky svoje!
řeknu vám já co jste zač!
chci zas slyšet: "teď jsi moje!"
A mé srdce skryje pláč
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)