Už je pozdě krájet čas.
Anotace: no tahle vznikla taky v autě ;-)
Srdce, láskou zmatená,
zklamaná Tebou nechtěná.
Bez Tebe minuty se vlečou,
s Tebou najednou rychle utečou.
Každý den chci Ti opakovat,
že jsi má láska,
která ruletou je v životě,
Ty jsi moje sázka!
Už lásku znám
a chapu co v Tobě mám.
Už je pozdě krájet čas,
když tyhle naše pocity
zůstali v nás.
V Tobě mám svou spásu,
skladáš ódy na mou krásu.
Přitom cítím se obyčejná
a neustále stejná!
Přečteno 461x
Tipy 20
Poslední tipující: Mates.21, jedam, Bíša, střelkyně1, zelená víla, Luca Steavens, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)