Anotace: K tomu není co napsat.. Jen snad, že první dva verše jsou z Hamleta, i když tady trochu vytržené z kontextu.
Proč příliš hluboká? Koneckonců, občas blázníme všichni, někteří okouzleni krásou nadcházejícího rána, jiní krásou ženy. A asi každá slečna-dívka-žena od určitého věku je občas příčinou toho blouznění :-) I když mi možná nepřísluší o tom psát takhle z druhé strany, občas se mi nedaří ovlivnit výsledek psaní :-)
28.06.2010 23:22:00 | Descardea
Snad až příliš hluboká myšlenka. Ne že by byla nepravdivá, ale v osmnácti být takhle (vy-) (po-) učená? :o))
28.06.2010 12:56:00 | Zasr. romantik