Jen ty!
Po tobě se mi má lásko stýská,
né každý si tvé srdce získá.
Potkat tě - celý jsem se chvěl,
hned všechny slova jsem zapomněl.
K našim srdcím postavil jsem most,
však připadal jsem si jak cizí host.
Každý den krásnější si byla,
letmý úsměv si na mě pohodila.
Já naivně sliboval si víc,
v srdci bušil mi můj chtíc.
Však za pár dní si mě neznala,
nového člověka si poznala.
Po tmavých ulících začal jsem chodit,
ženy tak od pohledu soudit.
Noční krajinu sledovat,
v myšlenkách se ti tak vzdalovat.
Už nepamatuji si ani tvoje příjmení,
přesto moje láska k tobě se nikdy nezmění.
Přečteno 416x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, Mates.21, CULIKATÁ, malá slečna, labuť, Skalsky Pavel, Květka Š., Viktorie Zvalová
Komentáře (2)
Komentujících (2)