mám jenom slova uznání
a přijmu rád Tvé pozvání
na cestě ve dvou do ráje
starosti pošlem do háje
a v ráji budem já a Ty
na věky a nahatý :))
ST! Kačenko
28.06.2010 22:54:00 | mida
Do pekla
třeba jel bych
na koni co jak čert vypadá
když zaručí mi osud
že smůla co mě kruší
... mi vleze na záda
28.06.2010 22:49:00 | HarryHH