Anotace: .......
Slyším v hlavě tón tvého hlasu, kterým by jsi tu otázku vyslovil. Opravdu!
30.06.2010 08:31:00 | Lucie Teru
Ty první čtyři řádky jsou tu snad pro nás pro všechny, moc krásně se četly,... ...pátý nám tu už ale všem, až na jednoho, vystavil stopku... |:-)
29.06.2010 10:34:00 | Špáďa