Mám jediné přání....
Anotace: o5 cesta autem ;-) :-)
Svět se se mnou točí,
když pohlédnu Ti do Tvých očí.
Ne, nepošlu Tě do háje,
s Tebou mám pocit, že
vstoupila jsem do ráje!
Zajímá mě co cítíš,
ještě pořád z nezdarů mě viníš?
Scházíš mi, scházíš mi Ty
a tvé polibky,
schází mi ty naše rozbřesky.
Lásko mám velký strach,
že odloučení je náš velký krach!
Z úst vypouštím cigaretový dým,
nemáš to rád, dobře to vím!
Ten chomáček dýmu
mě uklidňuje,
tím, jak vzduchem si poletuje!
Mám jediný přání,
MILUJ MĚ,
ať to není jen zdání!
Přečteno 561x
Tipy 20
Poslední tipující: Mates.21, jedam, Bíša, Malá Lucije, střelkyně1, Iv, Giginka, hašlerka, zelená víla, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)