S tebou
Tedˇjsi tu ty, mám proč tu být,
Tedˇ jsi tu ty, a já nechci odejít.
Láká mě touha, za tebou jít.
Nevím jak dál, s tebou chci žít.
Vždycky když odcházíš, já chci jít s tebou
Já chci jít tam, kam nohy mě nesou.
Půjdu já tam, kam půjdeš ty
Budeme spolu navždycky
Půjdeme spolu dnem i nocí
Půjdeme tam, kam budeme moci.
Komentáře (0)