Tobě
Jak maková panenka oděná v
nachovou sukénku
tančí Ti v dlaních můj stud,
jak křídla motýlí
paletou barev kreslená
třepotá se hlas,když šeptám Ti slova lásky,
jak sluncem rozpálené skály nad řekou
žhnou doteky,které tu pro Tebe mám,
jak léto rozmarné kráčím Ti vstříc.
Oděná v šatech z kapradí,ve vlasech obilný lán,
v mechu mé kroky zašumí-celá se Ti lásko dám......
Přečteno 543x
Tipy 28
Poslední tipující: Rhiana E. Nebresk, Divoženka1, vodnař, Vanilková Ninja, carodejka, Labanda, Monica., Isquieasuus, Malá Lucije, ziriant, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)